Gå den nye sesongen i møte i denne feminine kjolen med blomstermønster. Kjolen er designet i et A-formet snitt, som gjør den løs og luftig – og gjør at den bølger fint når du beveger deg. Den myke viskosematerialet er behagelige å ha på seg. Kjolen byr også på fine 3/4-ermer med liten splitt og er både gjennomført, fin og feminin. Bruk den alene, som den er, med et par lyse joggesko eller sandaler.

Nabia Kjole

Nabia Kjole

5715165619152
NOK 1499.00 På lager
NOK 1.499,00
2 vurderinger
NEW
FSC® CERTIFIED

Farge: Marina

Promotions

Spesialtilbud
DETALJER
GĂ„ den nye sesongen i mĂžte i denne feminine kjolen med blomstermĂžnster. Kjolen er designet i et A-formet snitt, som gjĂžr den lĂžs og luftig – og gjĂžr at den bĂžlger fint nĂ„r du beveger deg. Den myke viskosematerialet er behagelige Ă„ ha pĂ„ seg. Kjolen byr ogsĂ„ pĂ„ fine 3/4-ermer med liten splitt og er bĂ„de gjennomfĂžrt, fin og feminin. Bruk den alene, som den er, med et par lyse joggesko eller sandaler.
  • Passform: A-Shape
  • Model informasjon: Modellen er 177 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 100% viskose
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: FSC MIX 70%
  • Typ nr.: 1009321
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Viskose produsert med omtanke og ansvarlighet

Dette produkt er laget av FSCÂź-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bĂŠrekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Les mer
vurderinger
4.50
Basert pÄ 2 vurderinger
Fin sommerkjole
En romslig og luftig kjole i sommervarmen. Fint snitt med to ekstra langsgående sømmer både foran og bak. Bunnfargen kunne gjerne vært mer ren hvit.
Siri N.
Skriv en anmeldelse