Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager
Elegant og uanstrengt stilfull

French chic

Slipp løs din indre fashionista med en kolleksjon inspirert av franske kvinner og deres sjarm og uanstrengte gode stil.

Avslappet eleganse

Kolleksjonen byr på elegante nye design i vegansk skinn, tidløse tunikaer, vakre kjoler, klassiske striper og kunstneriske, håndmalte mønstre: Alt du trenger for å møte høsten med stil.

SHOP KOLLEKSJONEN

FRENCH CHIC

Åh... ingenting er mer fransk enn en kort, tidløs jakke. Den kan fullføre ethvert antrekk og er perfekt til hverdags, fest og alt imellom.

Unn deg selv vakre plagg som aldri går av moten – inspirert av franske kvinner og deres tidløse stil.

SHOP KOLLEKSJONEN

En allsidig garderobefavoritt

Tunikaen

Det er ingen hemmelighet at vi elsker tunikaen. Den er tidløs, stilren og tilbyr uendelige stylingmuligheter: Bruk den som kjole, med eller uten bukser, som en elegant lang bluse, eller som en del av en lag-på-lag-look - det er bare fantasien som setter grenser.

GÅ ALL-IN PÅ DENIM

En hemmelighet for å få denimfavorittene dine til å se chice og elegante ut, er å bruke dem som en look. Kle deg i denim fra topp til tå, og la den rå elegansen i stoffet, de vakre silhuettene og fargene løfte antrekket ditt.

Møt

Marie Vesterbæk

Marie er sjefdesigner hos Masai. Marie vokste opp på Jylland, nærmere bestemt Ålborg, og studerte design i Kolding. Det lå derfor ikke akkurat i kortene at Marie skulle bli københavner, men det har hun blitt av hele sitt hjerte.

Shades of blue

Blå er det perfekte alternativet til svart. I tillegg til å symbolisere fargen på havet, kveldshimmelen og lengselen, utfyller fargen også hver nyanse av hud, øyne og hår: Stilren, tidløs og kledelig – uansett årstid. Ganske enkelt.

SHOP KOLLEKSJONEN

“Rosa er Indias marineblå”
Diana Vreeland - tidligere sjefredaktør for Harper Bazaar og Vogue

Rosa er også fargen for stilfulle kvinner som ikke er redde for å vise hvem de er. Gå all-in på rosa eller bare legg til en liten fargeklatt for litt ekstra gnist. Ikke bare i garderoben din, men i livet ditt.

Stilren og tidløs

Utforsk en kolleksjon som hyller fransk sjarm og god stil. Du finner alt fra klassiske, allsidige jakker til tidløse striper, must-have strikk og nye elegante design i vegansk skinn – alt du trenger for en uanstrengt og stilfull garderobe.

Hold deg varm med stil

Med den rette kåpen kan du fullføre ethvert antrekk og møte dagen med stil – uansett årstid. Hver sesong finner du et fantastisk utvalg av kåper fra Masai – alle med mye komfort og vakre detaljer som gjør at hver kåpe skiller seg ut: Fôrede lommer for ekstra varme på de kalde dagene og eksklusive materialer som skaper en luksuriøs følelse av varme og komfort. Kåpene er alltid designet i flatterende silhuetter og vakre farger – alt for å slå følelsen av å ville holde seg innendørs.

SHOP SESONGENS KÅPER