Salget er i full gang.>> Spar 40% nå
Møt den nye sesongen med stil

Colours galore

En ny sesong er rett rundt hjørnet. Møt høsten med stil i en kolleksjon som på en vakker måte kombinerer tidløse og høyt elskede Masai-favoritter med enkelhet, eleganse og sterke farger.

Du finner et hav av nye design i fantastiske materialer og vakre farger - alt i våre unike og flatterende passformer. Nyt å kunne mikse og matche dine favoritter for en uanstrengt, stilig og personlig look med mye komfort.

KJØP KOLLEKSJONEN

PERSONLIG STIL

i elegante passformer og fantastiske materialer.

Kunstnerisk og håndmalt

Det er ingen hemmelighet at vi elsker mønstre. Men visste du at de fleste av våre mønstre er laget for hånd av trykkdesigneren vår?

I kolleksjonen finner du et nytt, håndmalt leopardmønster, et mønster inspirert av akvareller og delikate penselstrøk i et hav av vakre fargekombinasjoner. Klikk deg videre og utforsk alle de nye mønstrene.

KJØP KOLLEKSJONEN

Fint, feminint og med en vri av bohem

Boho beauty

Dette vakre tie-dye-trykket i silkeaktig viskose er en av sesongens must. Velg mellom en vakker kjole, en topp, tunika eller et skjerf.

ET MUST I GARDEROBEN DIN

Blonder er ikke bare for spesielle anledninger. Denne vakre, feminine blondetoppen passer til alt, enten du skal på jobb, til en kaffeavtale eller en hyggelig middag.

Tips til deg

Skap et elegant og avslappet uttrykk med kolleksjonens nye plagg i tidløse nyanser – uanstrengt, personlig og med massevis av komfort.

KJØP KOLLEKSJONEN

Ansvarsfulle materialer

62% av kolleksjonen er sertifisert eller produsert i mer ansvarsfulle materialer: Materialer som er gjennomtenkt og som tar større hensyn til verden vi lever i. Det synes vi er god praksis.

KJØP KOLLEKSJONEN

LES MER OM VÅRE MATERIALER

Colours galore

Sterke, varme og livlige farger som utstråler glede og godt humør er helt uunngåelig denne sesongen: Fra lekne prikker til ensfargede og detaljerte håndmalte mønstre. Du finner alt i denne kolleksjonen.

Tips til deg

Bruk varme og sterke farger for å skape et lekent og stilig uttrykk med mye personlighet, og nyt at det er perfekt både nå og senere på året.

KJØP KOLLEKSJONEN

Easy elegance

Kombiner tidløse og høyt elskede Masai-favoritter med enkelhet, eleganse og sterke farger for en lett og uanstrengt look som utstråler personlighet og komfort.