<strong>BÆREKRAFT</strong></br> Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.</br> </br> Mønstre skaper stil, og denne buksen med firkantede prikker sikrer deg en stilren look. Buksen er designet med vår populære smock-elastikk bakpå slik at den sitter flott inntil ryggen. Videre byr den på herlige stikklommer og vide, rette ben som gir en ren og strømlinjet silhuett. En feminin og svært anvendelig bukse – bruk den gjerne sammen med den matchende toppen for en gjennomført look.

PERINUS BUKSER

PERINUS BUKSER

NOK 1099.00 På lager

Farge: Black

  • Tips: Gå for den størrelsen du vanligvis bruker.

Husk å velge størrelse

BÆREKRAFT
Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Mønstre skaper stil, og denne buksen med firkantede prikker sikrer deg en stilren look. Buksen er designet med vår populære smock-elastikk bakpå slik at den sitter flott inntil ryggen. Videre byr den på herlige stikklommer og vide, rette ben som gir en ren og strømlinjet silhuett. En feminin og svært anvendelig bukse – bruk den gjerne sammen med den matchende toppen for en gjennomført look.

  • Bærekraft: FSC MIX 70%
  • Passform: CASUAL  
  • 100% viskose
  • Utvendig benlengde for str. M = 102 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1001798

Dusty Lavender

Føl deg feminin og stilfull i Dusty Lavender som er båret av elegante trykk i støvet lavendel og monokrome farger. Den nedtonede, klassiske looken får motspill av både grafiske og etniske mønstre.