Et vakkert trykk kan heve ethvert antrekk, og denne tunikaen har friske gule nyanser som får sommeren til å vare litt lenger. Den er laget av litt krøllete og sprø bomull i et klassisk snitt, men det er detaljene som utgjør forskjellen: Den har ekstra brede mansjetter på de lange ermene, skjortekrage med knappestolpe og en fin avrunding nederst, hvor tunikaen er litt lengre bak. Den perfekte tunikaen for en feminin og avslappet bohemsk look.

Gila Tunika

Gila Tunika

5715165435059
NOK 979.30 På lager
NOK 979,30 NOK 1.399,00
4 vurderinger
30%
Better Cotton

Farge: Green Sheen

DETALJER
Et vakkert trykk kan heve ethvert antrekk, og denne tunikaen har friske gule nyanser som fÄr sommeren til Ä vare litt lenger. Den er laget av litt krÞllete og sprÞ bomull i et klassisk snitt, men det er detaljene som utgjÞr forskjellen: Den har ekstra brede mansjetter pÄ de lange ermene, skjortekrage med knappestolpe og en fin avrunding nederst, hvor tunikaen er litt lengre bak. Den perfekte tunikaen for en feminin og avslappet bohemsk look.
  • Passform: Straight
  • Model informasjon: Modellen er 178 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 100% bomull
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: BCI
  • Typ nr.: 1007997
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomull produsert med omtanke og ansvarlighet

Masai er stolt av Ä vÊre medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stÞrste program for ansvarlig bomull, og Masais medlemskap betyr at vi er med pÄ Ä forbedre den globale bomullsdyrkingen og et mer ansvarlig landbruk. NÄr du kjÞper dette produktet, stÞtter du en mer ansvarlig bomullsproduksjon. Mer ansvarlig bomull inkluderer bomull som kommer fra Better Cotton-kilder, resirkulert bomull, Fairtrade-bomull og Þkologisk bomull.

Les mer
vurderinger
4.50
Basert pÄ 4 vurderinger
Kjøp av salgsvare
Fornøyd m størrelse, informasjon og forsendelse
Elin F.
Skriv en anmeldelse

Flere designs i Straight

Vis alle