En hvit topp er et must i garderoben. Denne sesongen har vi falt pladask for de luksuriøse blondedetaljene på denne ellers enkle toppen. Toppen er laget av knitrende myk bomull og har lange ermer med smal strikkkant og splitt med knappelukking i nakken. Den er enkel å style ettersom den passer til alle farger og uttrykk. En feminin topp som du vil ta ut av skapet igjen og igjen.

Dru Topp

Dru Topp

5715165470210
NOK 1449.00 På lager
NOK 1.449,00
1 vurderinger
Better Cotton

Farge: White

Promotions

Spesialtilbud
DETALJER
En hvit topp er et must i garderoben. Denne sesongen har vi falt pladask for de luksuriÞse blondedetaljene pÄ denne ellers enkle toppen. Toppen er laget av knitrende myk bomull og har lange ermer med smal strikkkant og splitt med knappelukking i nakken. Den er enkel Ä style ettersom den passer til alle farger og uttrykk. En feminin topp som du vil ta ut av skapet igjen og igjen.
  • Passform: A-Shape
  • Model informasjon: Modellen er 178 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 100% bomull
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: BCI
  • Typ nr.: 1008276
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomull produsert med omtanke og ansvarlighet

Masai er stolt av Ä vÊre medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stÞrste program for ansvarlig bomull, og Masais medlemskap betyr at vi er med pÄ Ä forbedre den globale bomullsdyrkingen og et mer ansvarlig landbruk. NÄr du kjÞper dette produktet, stÞtter du en mer ansvarlig bomullsproduksjon. Mer ansvarlig bomull inkluderer bomull som kommer fra Better Cotton-kilder, resirkulert bomull, Fairtrade-bomull og Þkologisk bomull.

Les mer
vurderinger
5.00
Basert pÄ 1 vurderinger
Skriv en anmeldelse