Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager
Masai Stories

Masai 30 Years

August 2022

2022 er et spesielt år for Masai, for vi fyller 30 år – en begivenhet vi er både stolt av og takknemlig for. For oss er dette helt spesielt, og derfor tillater vi oss å feire vår egen suksess. De fantastiske menneskene som har vært med på reisen er i høy grad en del av den suksessen. Derfor har vi invitert ni kvinner, både kolleger og kunder, til en åpen, ærlig og personlig prat om det å fylle 30, om å være kvinne i dag og om hvorfor Masai er noe helt for seg selv. Alt dette er samlet til en fin historie som føles som den helt riktige måten å feire Masai på.

De ni kvinnene er verken skuespillere eller modeller, bare modige kvinner som stilte seg opp i et fotostudio for å bidra med sin personlige fortelling – attpåtil på engelsk – som vi nå stolt kan dele på tvers av alle landene vi er representert i i dag.

møt

Lindsay

Head of Sales, Tyskland

Lindsay har ansvar for salget vårt i Tyskland, Østerrike og Sveits. Lindsay har jobbet for Masai siden 2019. Lindsay og teamet hennes sørger for at vi har et vellykket samarbeid med kundene våre i de tre markedene, og hun er alltid på utkikk etter nye kunder til Masai-familien.

møt

Fionnuala

Sales Area Manager, England

Fionnuala er vår salgssjef i Storbritannia og holder til i vårt showroom i London. Storbritannia har alltid vært et av våre viktigste markeder, og mange av kundene har vært hos oss i årevis. Fionnuala samarbeider med noen av våre største kunder og sørger for felles suksess. Fionnuala har jobbet for Masai siden 2016.

møt

Johanna

Sales Executive, Sverige

Johanna er ansvarlig for salg til våre kunder i den nordlige delen av Sverige. Johanna har jobbet for Masai siden 2020, da hun begynte i retail, men i dag jobber hun fra vårt showroom i Stockholm, der hun sørger for det gode samarbeidet med våre svenske forhandlere.

møt

Marianne

Sales Executive, Danmark

Marianne har jobbet hos Masai siden 2002, noe som betyr at hun har 20-årsjubileum i år, samme år som vi feirer oss selv. Vi er stolt av å ha Marianne på teamet, og vi vet at mange av Mariannes kunder i Jylland har vært hos henne og oss i mange år. Takk og gratulerer, Marianne.

møt

Christina

Head of Marketing, Danmark

Christina har ansvar for markedsføring, og hun har jobbet i Masai siden 2019. Christina tar seg av all kommunikasjon som angår Masai, hun er merkets stemme. Det er viktig for henne at vi har en ærlig, relevant og inspirerende dialog med kundene våre.

møt

Martina

Butikksjef i Masai, Danmark

Martina er butikksjef i Masai-butikken vår i Ålborg i Danmark. Hun har jobbet hos Masai siden 2019. Martina møter kundene våre hver dag, og er derfor en svært viktig Masai-ambassadør. Martina har, som hun selv sier det, «alltid hjertet med på jobb» og sørger for at alle som besøker butikken får en best mulig opplevelse.

møt

Pia

Masai-forhandler, Danmark

Pia har vært Masai-forhandler i mange år. Hun har sin egen butikk i Vordingborg på Sjælland. Pia har kjøpt Masai-kolleksjoner til butikken sin siden 2000. Det er et samarbeid vi er stolt av og ikke tar for gitt.

møt

Michelle

Masai kunde, Danmark

Michelle er en ihuga Masai-fan. Vi ble kjent med Michelle ved en tilfeldighet, og vi møtte henne en dag da hun var ikledd Masai fra topp til tå. Michelle jobber som jazzvokalist, og hun er blitt en lojal Masai-kunde de siste årene. Hun føler seg komfortabel og moderne i Masai. Vi er stolt av å ha henne som kunde. 

MASAI STORIES

MASAI STORIES er portretter som omhandler kvinneliv gjennom tanker og refleksjoner fra engasjerte og lidenskapelige kvinner. Historiene handler om diversitet, åpenhet, om mot og ikke minst om friheten til å være- og velge seg selv.

LES MER


See other stories

See all

Elisabeth Nielsen

Den dansk/ukrainske pianisten Elisabeth Nielsen begynte sin musikalske reise og ble fascinert av piano da hun var 5 år gammel. For henne er musikken et språk som får energi i møtet med publikum.

Les mer

Loa Dalgaard Worm

Ever since she was a small child, Loa Dalgaard Worm has wanted to save the world. Today, she’s able to come closer to achieving that goal, step by step and day by day, through collaborating closely with companies all over the world to put in place ambitious sustainability strategies.

Read more

Anna Normann

Anna Norrman is actually Swedish, but loves Denmark and the Danes so much that she decided to set up a boutique B&B deep in the Danish countryside, a place where imperfections are celebrated and where the Danish obsession with the colour white is truly challenged.

Read more