Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager

Yttertøy

En herlig kåpe kan fullføre ethvert antrekk. Vårkolleksjonen byr på et vell av stilige og funksjonelle kåper – perfekt for å understreke din personlige stil og gjøre overgangen fra vinter til vår til en lek.

En ekte klassiker

En klassisk bomullskåpe er et must i enhver stilsikker garderobe. Den er tidløs, elegant og funksjonell – og perfekt for å fullføre looken din.

SHOP SESONGENS KÅPER

Stilige og funksjonelle

Kåper

Statementkåpen

Fullfør vårlooken med en kåpe som understreker din personlige stil. Liker du smarte detaljer, herlig bomull og et stilig oversize-snitt med masse volum, er den nye Titus-kåpen et must!

SHOP SESONGENS KÅPER

statement outerwear

Yttertøy hos Masai er en kjærlighetsaffære og hver kåpe har sin egen historie, sitt eget sett med detaljer og sitt eget statement.

Stilig og funksjonell

Vi trenger alle en stilig og funksjonell kåpe for å komme oss gjennom sesongens skiftende vær. Og med et vakkert sebrastripet mønster, teipede sømmer og elegant design, er vår Trina regnfrakk et sikkert valg.

SHOP SESONGENS KÅPER

Fin og feminin

Fullfør looken din med en av vårens nye smarte og funksjonelle kåper. Kolleksjonen byr på friske linjer, vakker funksjonalitet og elegant design – alt du trenger for å ønske våren velkommen med stil.

SHOP SESONGENS KÅPER

Vårens kåper

SE ALLE KÅPER

Vårkolleksjonen byr på et vell av stilige og nye kåper. Gjør overgangen fra vinter til vår til en lek, og fullfør looken med en vårkåpe som understreker din personlige stil.

Sesongens kåper

Vårkolleksjonen byr på et vell av kåper. Klassiske bomullskåper, lette dunjakker og smarte regnfrakker – alle er perfekte for overgangen mellom sesongene.