Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager
Utforsk den nye sesongens

Flott yttertøy

Møt høsten med stil i sesongens flotte kolleksjon av yttertøy.

Funksjonalitet møter eleganse

Opplev essensen av funksjonalitet, eleganse og kvalitet i sesongens smarte yttertøykolleksjon. Fra ull til dun, kort til lang, vanntett til bomull - vi har kåper for ethvert behov.

SE MER

Perfekt for lag-på-lag.

Bruk din Masai-kåpe som prikken over i-en i en stilig lag-på-lag-look. Style den med favorittbuksene dine fra Masai, en myk strikkegenser, en pen topp og et smakfullt skjerf, og du er klar til å møte dagen med stil.

SHOP YTTERKLÆR

Dansk design med omtanke

Vi er fullstendig klar over at vi bærer en del av ansvaret for motebransjens utfordringer. Vi jobber for å gjøre det bedre hver dag, og har forpliktet oss til å ta ansvar og være en del av endringen verden trenger.

Vi har kommet langt når det gjelder å oppnå sertifiseringer og optimalisere måten vi henter og produserer kolleksjonene våre på. 62% av høstkolleksjonen vår er sertifisert eller produsert i mer ansvarlige materialer som er gjennomtenkte og som tar større hensyn til verden vi lever i.

Siden 2022 har Masai blitt sertifisert i henhold til Responsible Wool Standard (RWS, CU-876246) og Responsible Down Standard ( RDS, CU-876246)). Dermed kan vi sikre at ull, dun og fjær vi bruker kommer fra dyr som er behandlet ordentlig.

LES MER