Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager
Utforsk den nye sesongens

Flott yttertøy

Møt høsten med stil i sesongens flotte kolleksjon av yttertøy.

Funksjonalitet møter eleganse

Opplev essensen av funksjonalitet, eleganse og kvalitet i sesongens smarte yttertøykolleksjon. Fra ull til dun, kort til lang, vanntett til bomull - vi har kåper for ethvert behov.

SE MER

Perfekt for lag-på-lag.

Bruk din Masai-kåpe som prikken over i-en i en stilig lag-på-lag-look. Style den med favorittbuksene dine fra Masai, en myk strikkegenser, en pen topp og et smakfullt skjerf, og du er klar til å møte dagen med stil.

SHOP YTTERKLÆR

Dansk design med omtanke

Vi er fullstendig klar over at vi bærer en del av ansvaret for motebransjens utfordringer. Vi jobber for å gjøre det bedre hver dag, og har forpliktet oss til å ta ansvar og være en del av endringen verden trenger.

Vi har kommet langt når det gjelder å oppnå sertifiseringer og optimalisere måten vi henter og produserer kolleksjonene våre på. 62% av høstkolleksjonen vår er sertifisert eller produsert i mer ansvarlige materialer som er gjennomtenkte og som tar større hensyn til verden vi lever i.

Siden 2022 har Masai blitt sertifisert i henhold til Responsible Wool Standard (RWS, CU-876246) og Responsible Down Standard ( RDS, CU-876246)). Dermed kan vi sikre at ull, dun og fjær vi bruker kommer fra dyr som er behandlet ordentlig.

LES MER

Hold deg varm med stil

SE ALLE

Ull, dun, bomull, vanntett, kort eller lang? Kombiner funksjonalitet med god stil og nyt følelsen av å være stilig og komfortabel - uansett vær og vind.