Hvis du bare skal oppdatere garderoben med én ting denne sesongen, la det være denne lekre skjortekjolen. Kjolen er perfekt for et avslappet bohem-uttrykk med sin myke bomull og fine nålestriper. Den er designet med rund hals med knappestolpe og har et løst A-snitt som gjør den behagelig å ha på. Legg også merke til den smarte detaljen med skrå ermehull, som lar håndleddet vises. Bruk kjolen alene som den er, eller skap en fin lag-på-lag-look med bukser under.

Nawra Kjole

Nawra Kjole

5715165537470
NOK 1349.00 På lager
NOK 1.349,00
Better Cotton

Farge: Blue Bonnet

Promotions

Spesialtilbud
DETALJER
Hvis du bare skal oppdatere garderoben med én ting denne sesongen, la det vÊre denne lekre skjortekjolen. Kjolen er perfekt for et avslappet bohem-uttrykk med sin myke bomull og fine nÄlestriper. Den er designet med rund hals med knappestolpe og har et lÞst A-snitt som gjÞr den behagelig Ä ha pÄ. Legg ogsÄ merke til den smarte detaljen med skrÄ ermehull, som lar hÄndleddet vises. Bruk kjolen alene som den er, eller skap en fin lag-pÄ-lag-look med bukser under.
  • Passform: A-Shape
  • Model informasjon: Modellen er 177 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 100% bomull
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: BCI
  • Typ nr.: 1008681
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomull produsert med omtanke og ansvarlighet

Masai er stolt av Ä vÊre medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stÞrste program for ansvarlig bomull, og Masais medlemskap betyr at vi er med pÄ Ä forbedre den globale bomullsdyrkingen og et mer ansvarlig landbruk. NÄr du kjÞper dette produktet, stÞtter du en mer ansvarlig bomullsproduksjon. Mer ansvarlig bomull inkluderer bomull som kommer fra Better Cotton-kilder, resirkulert bomull, Fairtrade-bomull og Þkologisk bomull.

Les mer
vurderinger
0.0
Basert pÄ 0 vurderinger
Skriv en anmeldelse