Fri fragt ved køb over 1500 NOK
Gratis retur
Leveringstid: 2-8 virkedager
Utforsk kolleksjonen

Everyday heroines

Hvorfor vente på spesielle anledninger når du kan kle deg i elegante og luksuriøse antrekk hver dag? Utforsk den perfekte kolleksjonen for skiftende årstider og feir hverdagen med stil - som heltinnen du er.

Vi tror på at mote er mer enn bare klær. Det er en feiring av din individualitet, et lerret for å uttrykke hvem du er og en kilde til glede i hverdagen. Kolleksjonen er en hyllest til alle kvinner som hver dag navigerer gjennom livets eventyr med ynde og styrke. Hvert plagg er nøye designet for å omfavne din femininitet, slik at du kan erobre dagen din, hver dag. Bli med og feir det ekstraordinære i det normale.

KJØP KOLLEKSJONEN

Som en varm klem

Gi deg selv en klem med utsøkt mykt og behagelig strikketøy – et signaturelement i høstkolleksjonene våre. Det er noe magisk med å ta på seg en myk strikkegenser – det er som å få en varm klem som beroliger sjelen din.

Med strikkeplagg fra Masai får du en vakker symfoni av komfort og stil, designet for å være din følgesvenn på kjølige dager og avslappende kvelder. Pakk deg inn i varm og uimotståelig behagelige strikketøy – for ultimat komfort på hektiske dager.

KJØB SESONGENS STRIKKEPLAGG

Hverdagsluksus

Elegante og luksuriøse plagg er ikke bare forbeholdt spesielle anledninger. Omfavn filosofien om selvkjærlighet og selvuttrykk, og kle deg i vakre og elegante plagg hver dag.

La denne kolleksjonen være en oppfordring til å bruke klær som får deg til å føle deg ekstraordinær og stilfull, enten du erobrer styrerommet, nyter en kaffeavtale eller bare koser deg i eget selskap. Hos Masai hyller vi ditt autentiske jeg og oppfordrer deg til å leve livet uten kompromisser.

KJØB KOLLEKSJONEN

HØSTENS MUST-HAVE TOPP

Møt sesongens showstopper – toppen som uanstrengt stjeler rampelyset Toppen er laget med nøye oppmerksomhet på detaljer. Stoffets vakre tekstur utstråler eleganse og draperer vakkert, og fremhever figuren din. Enten du er på vei til et møte eller en uformell sammenkomst, er denne toppen din allsidige følgesvenn, som sikrer at du får oppmerksomhet med hvert steg.

Step into the blue

Dykk ned i et hav av blått eller utforsk våre håndmalte mønstre som feirer tiltrekningen til denne fortryllende nyansen. Blått er ikke bare en farge – det er en sinnstilstand som gjenspeiler dybde, ro og uendelige muligheter.

Fremhev din stil og personlighet med kolleksjonens plagg i klare og vakre blå nyanser: Fra dype blå nyanser til kunstneriske mønstre, alt kanaliserer selvtillit og uanstrengt tidløshet.

KJØP KOLLEKSJONEN

Everyday heroines

Utforsk samlingen og omfavn rollen din som en hverdagsheltinne.

Omfavn elementene med stil

Gå inn i en verden av yttertøy, hvor hver modell vakkert kombinerer praktisk, komfort og eleganse, og beskytter deg mot uforutsigbart vær. Hos Masai er yttertøy en kunstform som blander gjennomtenkt design med funksjonelle detaljer. Lommene med fôr omfavner deg med varme, de fineste stoffene tilbyr luksuriøs komfort, og de flatterende silhuettene og fortryllende fargetonene lokker deg til å omfavne verden utendørs uten kompromisser.

KJØP SESONGENS YTTERTØY