En tykk cardigan er din venn i nød på de kalde dagene. Denne åpne cardiganen er strikket i et vakkert bomullsmateriale og faller løst og behagelig over kroppen. Med sine halvlange ermer er den ideell for å skape en fin effekt i en lag-på-lag-look: Bruk den over en kjole, tunika, skjorte eller langermet topp og hold varmen med stil.

Laina Cardigan

Laina Cardigan

5715165418489
NOK 1399.00 På lager
NOK 1.399,00
7 vurderinger
Better Cotton

Farge: Black

Promotions

Spesialtilbud
DETALJER
En tykk cardigan er din venn i nÞd pÄ de kalde dagene. Denne Äpne cardiganen er strikket i et vakkert bomullsmateriale og faller lÞst og behagelig over kroppen. Med sine halvlange ermer er den ideell for Ä skape en fin effekt i en lag-pÄ-lag-look: Bruk den over en kjole, tunika, skjorte eller langermet topp og hold varmen med stil.
  • Passform: Straight
  • Model informasjon: Modellen er 178 cm hĂžy og bruker stĂžrrelse M
  • Materiale: 53% bomull, 35% akryl, 12% polyester
  • Vask: SkĂ„nevask
  • Ansvarlighet: BCI
  • Typ nr.: 1007800
Se alle detaljer Skjul alle detaljer

Bomull produsert med omtanke og ansvarlighet

Masai er stolt av Ä vÊre medlem av Better Cotton Initiative (BCI). BCI er verdens stÞrste program for ansvarlig bomull, og Masais medlemskap betyr at vi er med pÄ Ä forbedre den globale bomullsdyrkingen og et mer ansvarlig landbruk. NÄr du kjÞper dette produktet, stÞtter du en mer ansvarlig bomullsproduksjon. Mer ansvarlig bomull inkluderer bomull som kommer fra Better Cotton-kilder, resirkulert bomull, Fairtrade-bomull og Þkologisk bomull.

Les mer
vurderinger
4.86
Basert pÄ 7 vurderinger
Bra og rask levering…
Bra og rask levering…
Wenche S.
Skriv en anmeldelse