<strong>ANSVAR</strong></br> Masai er stolt av å være medlem av Better Cotton Initiative. Ved å kjøpe bomullsprodukter fra Masai støtter du en mer bærekraftig bomullsproduksjon. <a href="https://www.masai.no/bci.html">Les mer</a>.</br> </br> Med striper kan du skape en tidløs og stilig look, og denne stripete buksen er enkel å hoppe i. Med sin myke blanding av viskose, bomull og lin, er buksen myk og behagelig å ha på seg. I tillegg byr den på en bred vaffelsøm-elastikk i midjen bak og herlige stikklommer i sidene. Bruk den til en ensfarget topp eller skap en stilren, stripete look med vår matchende topp.

PEN CULOTTE

Få hele looken med
EDERNO TOPP

FARIHA TOPP

Se modellens mål

PEN CULOTTE

5714531754671
NOK 769.30 Ikke på lager

Farge: Chai Tea

Husk å velge størrelse

ANSVAR
Masai er stolt av å være medlem av Better Cotton Initiative. Ved å kjøpe bomullsprodukter fra Masai støtter du en mer bærekraftig bomullsproduksjon. Les mer.

Med striper kan du skape en tidløs og stilig look, og denne stripete buksen er enkel å hoppe i. Med sin myke blanding av viskose, bomull og lin, er buksen myk og behagelig å ha på seg. I tillegg byr den på en bred vaffelsøm-elastikk i midjen bak og herlige stikklommer i sidene. Bruk den til en ensfarget topp eller skap en stilren, stripete look med vår matchende topp.

  • Passform: CASUAL TROUSERS  
  • 50% viskose, 36% bomull, 16% lin
  • Utvendig benlengde for str. M = 86 cm.
Vask: 
Skånevask.
Style:  1003798
Få hele looken med
EDERNO TOPP

FARIHA TOPP

Se modellens mål

Golden Sand

Golden Sand er til deg som vil ha en tidløs, solkysset look. Her finner du en klassisk miks av blomstertrykk og grafiske linjer i monokrome farger, tilsatt varme, nøytrale nyanser og en ny vri på sommerens gulfarge. Enkle plagg som kan mikses og matches, også på tvers av sesongene.