Fargetemaer

Designteamet vårt lager kolleksjonene ut fra unike fargetemaer. Alle farger og mønstre innenfor et fargetema kan kombineres. Det gjør det enkelt for deg å skape en personlig stil. Se sesongens mange flotte modeller fra Masai, og shop i vei blant det som frister.

New Beginnings

Designteamet vårt har latt seg inspirere av de første vårtegnene og skapt en kolleksjon som byr på stilige design, utsøkte detaljer og eksklusive kvaliteter i dempede, friske farger og vakre trykk.

Celebrate the Joy

Enhver gledelig begivenhet fortjener å feires, enten den er stor eller liten. Derfor har vårt designteam skapt en glamorøs kolleksjon som innbyr til fest, kjærlighet, varme og glede.

Green is for Hope

Dykk ned i de vakreste nyanser av grønt: fra sarte,mintfargede pasteller til dramatiske, juveltonede nyanser i vakre trykk og eksklusive kvaliteter.

A Passion for Adventure

Vi har hentet inspirasjon fra historiens markante, sterke, modige og kreative kvinner og skapt en kolleksjon som vakkert kombinerer uniformens maskuline snitt med feminine, utsøkte detaljer, slik at du kan gå høsten i møte med stil i plagg som beveger seg med deg.

Endless Rhythm

Denna kollektion hyllar mönster och prints genom nya och lekfulla tolkningar av välkända geometriska former från tidigare årtionden i dämpade, feminina nyanser.

Northern Light

Dristige striper og trykk som hyller grafisk kunst og feminine kjoler og skjorter med den klassiske, kunstnerinspirerte vaffelsømutrigningen. Ønsk høsten velkommen med en kolleksjon inspirert av kreative, sterke og kunstneriske kvinner. Slipp din indre kreativitet løs og vis hvem du er.

Boro Indigo

Vi har hentet inspirasjon fra den tradisjonelle japanske teknikken Boro Indigo og laget en kolleksjon av hverdagsstyles der hvert plagg er et lite kunstverk.

Timeless Navy

Tidløse plagg i marineblått gjør det enkelt å skape sammenheng mellom farger og mønstre og tilføre et klassisk element til din personlige stil.