Masai Guide
inspired by women

Masai guide er din guide til Masais univers. Her inspirerer vi deg med det beste fra Masai, slik at du får mer ut av å shoppe hos oss.

LINEN TO LOVE

Masai lin

Verdens eldste vevde tøystykke var laget av lin, og engang var lin favorittstoffet til de egyptiske faraoene. Kvaliteten, følelsen og den elegante strukturen er grunnen til at lin er blant favorittmaterialene hos Masai.

LINGUIDE

TUNIKAER

Masai tunikaer

For noen er den en del av basisgarderoben, for andre er den et plagg som kan brukes til alt og for oss her i Masai er tunikaen en av våre stoltheter! Tunikaen er en viktig del av DNA-et vårt og byr på uendelige muligheter på designerne våre. Vi designer trykk med tanke på tunikaen, samtidig som vi sørger for at alle plaggene våre tar seg godt ut sammen med den.

TUNIKAGUIDE

PAKK KOFFERTEN

Enten du skal på hytta, badeferie, en 3-dagers forretningsreise eller et utendørseventyr, lønner det seg å optimere koffertplassen, minimere kiloene og skjære ned på klær som blir krøllete. Det betyr ikke at du kun skal reise med håndbagasje, men pakk smart. Hos Masai har vi samlet våre beste tips til den gode feriekofferten, og de deler vi her.

KOFFERTGUIDE

JERSEY

Masai jersey

Hos Masai elsker vi jersey og er stolte av vår eksklusive kvalitet, som er utviklet og produsert i tett samarbeid med vår leverandør i Portugal. I våre kolleksjoner er jersey mye mer enn bare myke joggebukser – her finner du plagg du kan være komfortabel i til hverdags og dresse opp når du skal på fest.

Jerseyguide

DESIGNPROCESSEN

Hos Masai designer vi ikke til en bestemt kvinnetype, en bestemt kroppstype eller en bestemt aldersgruppe: Vi designer til kreative, inspirerende kvinner som tør å vise hvem de er og hva de står for. Les mer om designteamets inspirerende prosess.

Designguide

BASIC

Masai Basic

En ekte garderobeklassiker er en miks av godt design, en velprøvd passform og nøye utvalgte kvaliteter. Det er prosessen bak plaggene vi presenterer i vår Basis-kolleksjon.

Basicguide

FINN DIN PASSFORM

Masai passform

Den riktige passformen påvirker klærnes levetid; sitter de bra, bruker du dem både mer og lenger. Hos Masai vet vi at kvinner kommer i mange størrelser og fasonger, og derfor har vi utviklet våre Shapes, slik at du kan kjøpe klær som passer deg.

MASAI SHAPES

PLEIEGUIDE

Masai pleie

Hos Masai anstrenger vi oss for å designe og utvikle klær til deg som du kan bruke sesong etter sesong. Dette stiller krav til klærnes holdbarhet, og ved å følge vår pleieguide med generelle pleieopplysninger og anbefalinger sørger du for at klærne dine holder seg pene lenger.

PLEIEGUIDE

FÅ STILEN

Masai har looks til alle anledninger og skaper klær som får deg til å føle deg vel og se bra ut. Her finner du både klassiske styles, vakre trykk og tilbehør som fullfører looken din. La deg inspirere og shop looken din.

BLI INSPIRERT

MER INSPIRASJON

Masai stories

MASAI STORIES

Masai Stories er portretter som omhandler kvinneliv gjennom tanker og refleksjoner fra engasjerte og lidenskapelige kvinner. Historiene handler om diversitet, åpenhet, om mot og ikke minst om friheten til å være og velge seg selv.

LES MER
Masai CSR

CSR - VÅRT ANSVAR

Landskapet av CSR og bærekraft er i stadig endring, og endringene skjer raskere enn noensinne, noe som gjør det stadig vanskeligere og mer komplekst å navigere i dette landskapet. Men selv om utfordringen til tider kan virke uoverkommelige, har vi alle et ansvar for å engasjere oss, søke kunnskap og drive innovasjon der vi kan.

LES MER
Masai nyheter

NYHETER

La deg inspirere av våre nyeste styles. Hos Masai arbeider vi alltid med våre ikoniske Shapes, og i denne nye kolleksjonen får du se dem i nye design, oppløftende farger og med fine, håndtegnede trykk som du kan glede deg til å gå med. Samtidig vil du finne flere bærekraftige modeller i FSC-sertifisert viskose.

SHOP NYHETER