<strong>ANSVAR</strong></br> Masai er stolt av å være medlem av Better Cotton Initiative. Ved å kjøpe bomullsprodukter fra Masai støtter du en mer bærekraftig bomullsproduksjon. <a href="https://www.masai.no/on/demandware.store/Sites-masai-Site/nb_NO/Page-Show?cid=bci">Les mer</a>.</br> </br> Med striper kan du skape en tidløs og stilig look, og denne stripete buksen er enkel å hoppe i. Med sin myke blanding av viskose, bomull og lin, er buksen myk og behagelig å ha på seg. I tillegg byr den på en bred vaffelsøm-elastikk i midjen bak og herlige stikklommer i sidene. Bruk den til en ensfarget topp eller skap en stilren, stripete look med vår matchende topp.

PEN BUKSER

Pen Bukser

5714531754671
NOK 1099.00 Ikke på lager
NOK 1.099,00
4 vurderinger

Farge: Chai Tea

Denne varen er ikke tilgengelig for øyeblikket.
DETALJER
ANSVAR
Masai er stolt av å være medlem av Better Cotton Initiative. Ved å kjøpe bomullsprodukter fra Masai støtter du en mer bærekraftig bomullsproduksjon. Les mer.

Med striper kan du skape en tidløs og stilig look, og denne stripete buksen er enkel å hoppe i. Med sin myke blanding av viskose, bomull og lin, er buksen myk og behagelig å ha på seg. I tillegg byr den på en bred vaffelsøm-elastikk i midjen bak og herlige stikklommer i sidene. Bruk den til en ensfarget topp eller skap en stilren, stripete look med vår matchende topp.
  • Passform: Casual Trousers
  • Mål: Utvendig benlengde for str. M = 86 cm.
  • Model informasjon: Modellen er 180 cm høy og bruker størrelse M
  • Materiale: 50% viskose, 36% bomull, 16% lin
  • Vask: Skånevask
  • Typ nr.: 1003798
Se alle detaljer Skjul alle detaljer
vurderinger
5.00
Basert på 4 vurderinger
Behagelig
Behagelig
Ingvill F.
Skriv en anmeldelse