Masai Guide
TUNIKAER

Masai guide For noen er den en del av basisgarderoben, for andre er den et plagg som kan brukes til alt og for oss her i Masai er tunikaen en av våre stoltheter! Tunikaen er en viktig del av DNA-et vårt og byr på uendelige muligheter på designerne våre. Vi designer trykk med tanke på tunikaen, samtidig som vi sørger for at alle plaggene våre tar seg godt ut sammen med den.

Tunikaen er ikke en kjole

Fasongen til Masai-tunikaen er inspirert av den indiske kurtaen og designet for å være kortere enn en kjole. Sørg for at den faller like over knærne for å få best mulig effekt av den feminine formen.

Vis frem beina dine

Tunikaen tar seg godt ut på egenhånd, stylet med smale bukser eller leggings, for et uttrykk som er både komfortabelt og stilig.

Miks ulike lengder

Tunikaen er perfekt for å eksperimentere med ulike lengder. Style den med et kort eller langt strikkeplagg over og skap en uanstrengt og elegant bohemsk look med vide bukser. For å pynte den opp kan du bruke tunikaen til en matchende kåpe.

Husk flere lag

Tunikaen er perfekt at bruge lag-på-lag. Brug en kortærmet tunika ovenpå en langærmet og få en flot effekt med flere print. Skab en flagrende silhuet med et par bukser under.

Eksperimenter med silhuetter

Siden tunikaen skaper en lang, slank overkropp og vakre smale skuldre, kan du eksperimentere med vide skjorter eller kjoler for å skape en bølgende silhuett. Prøv et par smale bukser til den samme tunikaen og oppdag hvor allsidig den er.

Bruk tunikaen som en kjole

Tunikaen finnes i forskjellige lengder, og de lange modellene kan du også bruke som kjole. Bruk et par leggings under hvis du ikke vil føle deg naken, og style tunikaen med en stilig jakke og smykker når du skal ut.

SHOP TUNIKAER

TUNIKA STARTER MED G

Du finner samme linplagg sesong etter sesong, i både standardfarger, sesongens farger og massevis av vakre trykk. Dette er klassiske styles i et design som holder seg på tvers av sesongene, og som raskt blir garderobefavoritter du kan bruke og style til enhver anledning. Noen er karakteristiske sommerstyles og andre passer til en kjøligere årstid, men felles for dem alle er at de starter med G.

GALENE TUNIKA har et Oversize-snitt som betyr at den faller løst og gir volum til looken din. Tunikaen er designet med en rund hals, halvlange ermer med oppbrett, splitt i sidene og stikklommer foran.

SHOP GALENE

GIGNA TUNIKA har en flott A-shape som fremhever brystet og gir god bevegelsesfrihet. Den myke jerseytunikaen har V-hals og korte ermer, og er perfekt med en smal bukse under for en stilren hverdagslook.

SHOP GIGNA

GARNETTA TUNIKA er i et lettere figursydd Shaped-snitt som skaper en flott og feminin silhuett. I tillegg er tunikaen designet med en dyp rund hals og høye splitter med knappelukking i sidene. En feminin tunika med ekstra lengde som gjør at den også kan brukes som kjole.

SHOP GARNETTA

HARPER TUNIKA er den eneste tunikaen som ikke starter med G. Den er noe helt for seg selv. Harper kan nemlig også brukes som kjole. Den har en feminin A-shape uten ermer og er sydd i en lett viskosekvalitet, og er derfor ofte å finne i sommerkolleksjonene. Harper byr på fine detaljer som et knytebånd i nakken, masse legg og lommer i sidene.

SHOP HARPER

GORITTA TUNIKA har et løst og avslappet Oversize-snitt med en elegant, smal V-hals og korte flaggermusermer laget i herlige trykkede og eksklusive viskosekvaliteter. Tunikaen er middels lang og vakker over et par løse bukser hvis du ønsker en voluminøs look.

SHOP GORITTA

GEAM TUNIKA oser av enkel eleganse. Med et løst snitt i Straight Shape er den behagelig å ha på seg. Den har en feminin kinakrage, trekvarte trompetermer og en avrundet kant som faller flott når du går. Geam finner du med vakre Masai-trykk eller i en eksklusiv gjennomskinnelig kvalitet med brodert mønster.

SHOP GEAM

GIZINA TUNIKA er en hverdagtunika med fin V-hals. Du finner den i to modeller: en lang modell i Straight laget i trykt jersey med store lommer og trekvarte ermer, og en kortere modell i A-shape laget i en ull- og viskosemiks med lange ermer. Den lange modellen er lang nok til å brukes som kjole. Begge modellene kommer tilbake sesong etter sesong i forskjellige trykk og farger.

SHOP GIZINA

GERTIE TUNIKA er en behagelig, stilfull og ekstra myk jerseytunika. Tunikaen er skåret i en flott A-form som svinger pent når du beveger deg, har korte ermer, stikklommer i sidene og legg bak. En herlig tunika for en uanstrengt look.

SHOP GERTIE

GLENCIA TUNIKA er laget i en eksklusiv jerseykvalitet som sammen med vår romslige A-shape gjør den myk og behagelig å ha på seg. Bruk den over en smal bukse for et stilrent preg, eller skap en personlig look med en mønstrete bukse, kort jakke eller skjerf.

SHOP GLENCIA

SHOP TUNIKAER

De viste plaggene er eksempler på våre klassiske modeller som kommer i varierte farger og trykk. Du finner mange andre tunikaer hver sesong. Finn hele utvalget her. Det tas derfor forbehold om utsolgte varer og utgåtte varianter.